Cosul de cumparaturi

TOTAL:

CHECKOUT

Continua cumparaturile
Kyk - Haine, imbracaminte, accesorii

Livrare la domiciliu

Termenul de livrare este intre 2 zile si 10 zile lucratoare, calculat de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ el putand fi modificat. In cazul in care produsele comandate va vor fi livrate in mai multe transe, dumneavoastra veti achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

Cheltuielile de livrare sunt de 16.99 RON prin curierat. Preturile afisate cat si cheltuielile/ taxele suplimentare sunt cu TVA inclus.

Inainte de livrarea produsului la domiciliu, un reprezentant al firmei va va contacta telefonic, de aceea este foarte important sa ne comunicati numarul dumneavoastra de telefon si daca dispuneti, si o adresa de email.

Comanda minima este de 59 ron valoarea produselor!

Atentie! Daca sunati si va da ca si cum telefonul este inchis ,  va rugam sa mai insistati pentru ca din pacate retelele de telefonie de la noi din Romania nu functioneaza asa cum ar trebui. Noi nu avem niciodata telefoanele inchise in orele de program.

Returnare produse

Pentru ca ne-ati acordat incredera cumparand de pe portalul nostru, dorim sa ramaneti multumit sub orice circumstanta. Astfel incat puteti returna produsele in urmatoarele cazuri:

1. Returnarea produselor fara nici un motiv invocat in 14 zile lucratoare:

Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Potrivit conditiilor interne, firma ofera in acest sens un termen de 14 zile lucratoare. Costul transportului de retur este platit in totalitate de client in cazul plasarii unei comenzi gresite(marimi, culoare),pe care ii va pune in colet.Pentru a evita aceste greseli exista un tabel orientativ.In cazul in care greseala ne apartine,taxele de retur vor fi suportate in totalitate de noi.Cost transport de retur prin Posta Romana 10Ron.

Atentie a se citi!
Un exemplu de calcul pentru returnarea produselor comandate gresit (diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului sau decalajele in ceea ce priveste masura/dimensiunea produselor, datorita particularitatilor acestora):

-Daca comandati produse cu o valoare mai mare de 188 lei si noi  va platim contravaloarea transportului la returnarea acestora din motivele enumerate mai sus va trebui sa achitati:

transportul pentru returnare+transportul initial pe care noi v-am dat-o cadou care este in valoare de 16.99 lei

-Daca comandati o valoare mai mica de 188 lei si achitati transportul, la returnarea produselor veti plati: transportul de returnare.

Produsele se reambaleaza si se returneaza impreauna cu factura primita,fara ramburs, fiindca dupa ce se verifica produsele se va contacta clientul pentru returnarea banilor.Cele trimise cu ramburs nu se vor ridica!

 

Returnarea coletelor se face la adresa indicata prin curier la adresa Calea Traian nr.9, Bl. T3, parter magazin ,Satu Mare

Daca nu sunt trimise astfel fara o instiintare din partea clientului nu se vor ridica.
 

Schimb de produse:

In cazul in care produsul comandat nu vi se potriveste noi va oferim posibilitatea de a o schimba prin schimb de colet.Costul schimbului este de 17ron.

Schimbul se efectueaza doar dupa ce clientul ne-a instiintat in acest sens.